Tehnologie

Tehnologie

Marinadi crede in inovatie , motiv pentru care linile noastre de fabricare sunt de ultima generatie , unele dintre cele mai perfomante in domeniul nostru de activitate . Tehnologia avansata ne permite sa oferim un finisaj perfect al produsului . Putem procesa diferite tipuri de hartie sau prosop , le putem parfuma si chiar ambala in diferite ambalaje . Astfel clientii nostri se pot bucura de o flexibilitate maxima a parteneriatului .

Ca si certificari , productia noastra este realizata conform normelor din industrie : ISO 9001 , prin mijloace tehnologice care confera un grad ridicat al calitatii si al igienei . Viziunea pe care ne bazam fiind inovatia .

Private-Label

Experienta de peste 20 de ani ne ofera cunostinte foarte vaste in domeniu . Suntem un partener flexibil pentru colaboratorii nostri , oferim consultanta de la partea de gandire efectiva a articolului , pana la partea de distributie. Orice intrebari aveti despre tehnologia folosita de Marinadi , sau cum se poate realiza un proiect private-label , va rugam sa ne contactati .